Spät na zoznam článkov

Splnené sny

Takto pred 4 rokmi vrcholili naše prípravy a koncept Bistra Sunshine sa stával skutočnosťou. Nebolo to však vždy tak.

Splnené sny

Myšlienka otvoriť reštauráciu so zdravým menu sa zrodila už pred mnohými rokmi. Aj keď bola vízia spočiatku veľmi hmlistá a nedohľadne, vytrvalosť a vášeň neutíchali. Formoval sa sen, ktorý mal priniesť do nášho malého mesta nový zdravý spôsob života mnohým naším zákazníkom.

Zuzka aj Ja sme milovali prírodu aj varenie. Každá svojím spôsobom. Zuzka to mala krásne rodinné. Pestovala si vlastnú zeleninu a ovocie pre seba a svojich blízkych a starala sa popri práci o zdravie svojej rodiny. Takto sa dostala k bedničkovému systému, predaju domácich produktov a vypestovaných plodín. Spoznala krásnych ľudí, ktorým záležalo na zdraví a prírode. Celý tento systém predaja a jej pomoc boli obrovskou výzvou, ale aj zadosťučinením, keďže pomáhala a podporovala domácich pestovateľov a šírila zdravie spôsobom, aký jej bol v tej dobe najbližší.

Ja som milovala slobodu, cestovanie a v spojení s prírodou ma cesty zaviedli až do Mexika, kde som mohla objaviť moju najväčšiu vášeň  variť pre druhých. Príroda bola všade okolo nás, boli sme jej súčasťou. Bývali sme v stanoch v malej dedinke na okraji pralesov, sprchovali sa vo vonkajších sprchách, cvičili jogu a varili vonku v otvorenej kuchyni spolu s pospolitou faunou. Dokonalé súznenie s prírodou.

Obidve sme si žili svoj život, avšak obe sme smerovali na rovnakú cestu nepoznajúc sa, nevediac ako úžasne sú poprepletané naše cesty, ktoré sa nám raz tak dokonale spoja.

Spoznali sme sa asi dva roky pred otvorením Bistra Sunshine. Sen otvoriť si reštauráciu so zdravou stravou už vo mne dlhodobo pulzoval. Varenie v Mexiku mi ukázalo cestu, ktorú som si priala žiť. A príchod naspäť domov do Levíc mi otvoril oči a vďaka novým priateľom potvrdil, aké je zdravé stravovanie pre ľudí dôležité.
Zuzka to mala náročnejšie. Pracovala v kancelárii a predstava ukončiť stabilný pracovný pomer a vrhnúť sa do nepoznaných vôd, bola prinajmenšom odvážna. Vízia o Bistre Sunshine sa však prehlbovala, stačilo prekonať strach a otvoriť sa novým možnostiam. Tento krok však môže zabrzdiť väčšinu ľudí. Zuzka to dala bravúrne a tak sa mohla začať nová kapitola nášho života.

Život prináša krásne výzvy a vždy nás smeruje tam, kam ísť máme. Celý vesmír sa spojil, aby ľudia v našom okolí prejavili záujem o zdravé stravovanie a našli to čo už dlhšie hľadali. My sme im odpovedali❤️. Spojili sme sily a vytvorili miesto, ktoré nám je druhým domovom, ktoré denno denne zdokonaľujeme a toto miesto zdokonaľuje nás.
Bistro Sunshine nieje len prevádzka so zdravým menu z kvalitných surovín a výnimočným spôsobom prípravy. Je to vysnívaný sen, zhmotnená vášeň a príležitosť pre ľudí postarať sa o svoje telo a dopriať sebe aj svojej rodine to najlepšie. Je to váš vysnívaný sen. Miesto, kde vznikajú krásne vzťahy, pretože každý zákazník má u nás svoje miesto.

Toto a oveľa viac je Bistro Sunshine.

Príďte sa presvedčiť aj vy❤️