Spät na zoznam článkov

Deti sú naša budúcnosť

Keď pôjdeme deťom príkladom môžeme sa spoľahnúť, že sa naša budúcnosť bude uberať tým správnym smerom.

Deti sú naša budúcnosť

Obdobie lock downu nám prinieslo do života mnoho zaujímavých a veľa krát nečakaných situácii. Napriek dlhým náročným dňom sme pociťovali úžasnú súdržnosť našich zákazníkov a obrovskú výnimočnosť našich rodín, špeciálne našich detí. Bistro Sunshine fungovalo ďalej, v obmedzenom režime, aby mohlo aj naďalej pomáhať ľuďom na ich ceste za zdravím. Proces prípravy bol o to náročnejší, o čo menej ľudí sa podielalo na prípravách. Vstávali sme hriešne skoro a prichádzali domov k večeru, aby sme mohli pokračovať v druhej a teda rodinnej šichte domáceho vzdelávania.


Naše deti si to však užívali po svojom. Kým my sme nevedeli, kde nám hlava stojí, oni si plnili svoje tajné sny o domácej výučbe. Kým my sme rátali koľko karbonátiek zvládame za zlomok času v porovnaní s obdobím pred lock downom, oni si žili svoj svet plný fantázie a rátali namiesto matematiky vylomeniny a koláčiky z hliny.

Až sme sa raz vrátili z práce domov skorej.

Na záhrade nás čakalo veľké prekvapenie. Projekt za sto bodov s menom Cukráreň Macíček. Deti si zmajstrovali zdravú cukráreň s prevádzkou, cenníkom a pod svojou značkou vytvorili maškrty, na ktoré by sme aj v našom Bistre Sunshine boli hrdé. Hlina aj za ušami, na domáce úlohy sa akosi pozabudlo, ale úsmev od ucha k uchu a tak blažený výraz zadosťučinenia. Vtedy si človek povie, že toto je naša budúcnosť a má zmysel do nej investovať. Uznajte sami❤️

Keď pôjdeme deťom príkladom môžeme sa spoľahnúť, že sa naša budúcnosť bude uberať tým správnym smerom. Tak nech žijú aj takéto zdravé cukrárne plné cieľavedomých mladých ľudí, ktorí majú svoj úžasný zámer zmeniť svet v niečo lepšie.

Úžasný projekt milé naše deti, sme na vás hrdé❤️