Spät na zoznam článkov

Splnené sny pokračovanie

Prišiel prvý deň a s ním aj prvá tréma a úžasné nadšenie...

Splnené sny pokračovanie

Blížil sa deň otvorenia Bistra Sunshine a my sme sa s novými kolegyňami stretli pár dní vopred, aby sme si vyskúšali naše spoločné varenie, naladili sa a zároveň porozumeli novému systému práce. Bolo to pre nás niečo úplne nové, v nových priestoroch, ale aj novej spoločnosti ľudí. Dôležítá bola kombinácia jedál, načasovanie, ale aj zladenie príprav, aby všetko klaplo a bolo neodolateľné nielen chuťovo, ale aj vzhľadovo a zároveň prišlo zákazníkom v požadovaný čas. 

Vyšlo to. Predpremiéra sa podarila, dokonca nad naše očakávania. Kolegyne boli naše krvné skupiny a každá s tou svojou prednosťou dokázala v Bistre Sunshine pomôcť a zároveň vytvoriť úžasnú atmosféru. Všetko do seba zapadalo ako puzzle. Nebolo cesty späť. 

 

Deň D alebo deň dokonalý:

Prišiel prvý deň a s ním aj tréma nasledovaná úžasným nadšením. Počet objednávok bol neočakávaný a stúpal každou minútou. Prvé dni boli tak náročné, že sme sa vracali domov za tmy, vyčerpané, ale naplnené šťastím a nádejou. Prvé dni nám prišlo do cesty toľko výziev, že sme sa každý deň už iba pousmiali a povedali si: No čo to bude dnes? Čo ešte zvládneme? Prvé dni sú pre nás pamätné a aj vďaka chybám či problémom, ktoré sa ukázali hneď v začiatkoch, sme sa dokázali vypracovať a zvládnuť nápor objednávok či výziev a tak podržať bistro aj ťažších chvíľach. Doladili sme nedoladené, naučili sa nepoznané. 

Ale nielen v kuchyni sa diali veci. Pri otváraní nás za dverami čakali rady ľudí a keďže bol január a vonku zima, veľa krát sa v našej malej prevádzke ocitlo toľko zákazníkov, že sme ani nedýchali od toľkého vzrušenia. Bola a je to obrovská zodpovednosť, pretože máme na seba veľké nároky a zároveň plníme zámer, s ktorým sme prevádzku otvárali. Rozmaznávať našich zákazníkov tým najchutnejším a najzdravším jedlom v Leviciach. Čo myslíte, darí sa nám ho napĺňať?