Spät na zoznam článkov

Zdravie na tanieri

Jedlá na rastlinnej báze so špecifickým a veľmi šetrným spôsobom prípravy, kvalitné vstupné suroviny bez nevhodných konzervantov a nežiaducich aditív, ale aj čerstvosť potravín či jedinečný zážitok chutí pozitívne vplývajú na naše zdravie

Zdravie na tanieri

Prešli štyri krásne roky od otvorenia Bistra Sunshine a napriek tomu ku nám prichádzajú ľudia, ktorí o nás nikdy za ten čas nepočuli.

Pýtajú sa: „Ako je to možné?“

Záujem o zdravé a výživné stravovanie osloví ľudí veľa krát až v období, keď už pre nich iná cesta neexistuje, keď im zdravie inak nedovolí. Žiaľ alebo našťastie?

Pre mnohých je to podpásovka, rana do života, ktorá im mení celý životný štýl. Stravovanie nieje totiž len denná rutina, je súčasťou každého sviatku či osláv, je to spôsob vyjadrenia náklonnosti či radosti zo života. Preto k nám ľudia prichádzajú veľa krát v zúfalej situácii, ale časom si začínajú uvedomovať, že práve vďaka chorobe či rôznym intoleranciám prinášajú do svojho života zdravie a kvalitu.

Bistro Sunshine prinieslo na trh levického gastra novinku. Jedlá na rastlinnej báze so špecifickým a veľmi šetrným spôsobom prípravy, kvalitné vstupné suroviny bez nevhodných konzervantov a nežiaducich aditív, ale aj čerstvosť potravín či jedinečný zážitok chutí pozitívne vplývajú na naše zdravie. Výnimkou nie sú ani jedlá bez lepku a laktózy, ktoré sú v tejto dobe veľmi vítané a vzácne pre ľudí s intoleranciami. V ponuke Bistra Sunshine nájdete denne jeden druh domácej výživnej polievky, dva druhy vynikajúcich hlavných jedál, ale aj čerstvý šalát či zdravú sladkosť, ktorá o rafinovanom cukre či lepku a laktóze ani nechyrovala.

Naše zdravé obedy, ale aj kolektív, vďaka ktorému jedlo pripravujeme s úsmevom a láskou, nájdete v Bistre Sunshine v Leviciach.

www.bistrosunshine.sk

Príďte si vychutnať zdravie