Spät na zoznam článkov

Cuketa vždy poteší

Obsahuje množstvo živín, vitamínov a minerálov či vlákniny.

Cuketa vždy poteší

Vyhlásila by som ju za symbol plodnosti či dobrých susedských vzťahov. Keď príde totiž úrodný rok, cuketa neprestáva rodiť niekoľko týždňov a tak každý druhý deň surfujete po internete, aby ste vymysleli na aký spôsob ste túto úžasnú zeleninu ešte nemali. Takáto úloha dá veľa krát zabrať nejednému kuchárovi. Cuketa na grile, cuketa plnená, cuketová polievka či cuketa v pomazánke, cuketové lasagne či cuketové rezance. Ak už nieje spôsob na aký cuketu pripraviť, prichádza na rad druhá možnosť a tou je „Poteš suseda a urovnaj tým všetky nezhody“ alebo „Zbav sa cukety a utekaj“.

Môžeme s hrdosťou vyhlásiť, že my cuketu milujeme a zopár takýchto cuketových jedál sme vyladili na jednotku. Posledné dni ste ich v Bistre Sunshine mohli aj ochutnať. A pretože takáto cuketa nielen dobre chutí, ale obsahuje aj množstvo živín, vitamínov, minerálov či vlákniny, pokračujeme v tvorení a vychutnávame si každé nové jedlo, kde vieme túto úžasnú zeleninu použiť. 

Preto šup do záhrady pozrieť ako sú na tom tie vaše. A v prípade, že u vás nebol tak plodný rok, v Bistre Sunshine si na nich zaručene pochutnáte.