Spät na zoznam článkov

Čerstvé bylinky

Vyskúšajte ich aj vy do vašich jedál a dodajte im šmrnc v podobe toho najzdravšieho.

Čerstvé bylinky

Leto sa posledné dni už prihlásilo k slovu a tak si denne užívame slnko naplno ako to len ide. Okrem čerstvej zeleniny prišli na rad v Bistre Sunshine aj čerstvo čerstvé voňavé bylinky, čo my veľmi oceňujeme.

Vždy keď máme čerstvé bylinky tak nám od rána vonia bistro tak trochu inak. Miešajú sa vône a útočia na naše chuťové bunky, akoby chceli naznačiť, že bylinky sú tou správnou voľbou. Dodávajú jedlu svoje čaro a pri správnom používaní sa toto čaro stáva aj účinným liekom na všetky neduhy. Spokojnosť vašich brušiek je pre nás znamením a vaše pochvaľné správy hovoria za všetko. Liečivé účinky pôsobia bez toho, aby sme si to museli denne pripomínať. Len si byť vedomý toho, že jedlo je aj naším liekom a my v Bistre Sunshine do neho vkladáme nielen lásku a vášeň, ale aj to najčerstvejšie čo máme. Na vás je si to len užívať. 

Rozmarín, oregano, šalvia, majoránka či petržlenová vňaťka, koriander, bazalka, medovka či mäta. Byliniek je mnoho a oveľa viac a s nimi aj kombinácie, ktoré tak rady používame do našich jedál. Veľa krát ich použijeme nielen kvôli chuti, ale aj pozitívnemu účinku na váš organizmus.

Vyskúšajte ich aj vy do vašich jedál a dodajte im šmrnc v podobe toho najzdravšieho. Nakrájajte si čerstvé vňaťky do polievky, prípadne nimi ochuťte parenú zeleninu, cestoviny či pečené zemiaky. Ak by ste si ich radi uchovali, vyrobte si vlastné pesto či nasušte vňaťky. 

Môžete to však všetko nechať aj na nás a objednať si obedy priamo z Bistra Sunshine. My sa o vás rady postaráme.

www.bistrosunshine.sk ❤️

Nechajte sa rozmaznávať.