Spät na zoznam článkov

Orechy naše každodenné

Znižujú cholesterol, pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi či dokonca dokážu ochrániť organizmus pred autoimunitnými ochoreniami. 

Orechy naše každodenné

 

Zdravá maškrta či súčasť zdravého jedla? Orechy sú významnou súčasťou jedálnička v Bistre Sunshine. Niekedy ukryté, inokedy nazdobené, no vždy veľmi prospešné pre ľudský organizmus, sú plné vitamínov, stopových prvkov, ale aj bielkovín, zdravých tukov či vlákniny. V rastlinnej strave hrajú významnú rolu pre ich rôznorodosť a tým pádom aj ich obsah výživných látok. Či už vám zachrumkajú na našom jablkovom pité koláči, ucítite ich výnimočnú chuť v bylinkovo-orechovej pečienke alebo si vychutnáte ich lahodnosť v Lamingtonovom koláči, vždy prinesú úžitok a skvelé benefity.

Ak by ste sa im náhodou vyhli v našom dennom menu, určite ponúknite svojmu telu náhradu a zjedzte aspoň za hrsť zmesy orechov a vychutnajte si ich jedinečnú chuť každý deň. 

Ako povedal rímsky autor komédií Titus Maccius Plautus: „Kto chce jesť jadro z orecha, musí orech rozlúsknuť“. U nás si stačí objednať obed z Bistra Sunshine na našej stránke www.bistrosunshine.sk a my ten orech za vás rady rozlúskneme. Veď ako sa u nás hovorí: „Nechajte sa rozmaznávať v Bistre Sunshine.“