Spät na zoznam článkov

Sme na vás hrdé...

...milí naši zákazníci, na všetkých mužov aj ženy, deti či všetkých mladých, ktorí vidia v zmene stravovania zmysel.

Sme na vás hrdé...

Pre nás v minulosti nepredstaviteľné množstvá a niekedy až smiešne čísla kilogramov zeleniny, ktoré posledné týždne pre vás objednávame. A čo to znamená? Že Levice sa môžu pýšiť ľuďmi, ktorým záleží na ich zdraví. 

Sme na vás hrdé milí naši zákazníci, na všetkých mužov aj ženy, deti či všetkých mladých, ktorí vidia v zmene stravovania zmysel. Či už ide o dbanie o svoje zdravie a váhu, či rozhodnutie urobené čisto z etických či ekologických dôvodov. Je obdivuhodné ako sa posúvate vpred a posledné týždne nám vyrážate dych počtami objednávok, ale aj vaším záujmom o ešte zdravšie verzie obedov. Je obdivuhodné, že aj napriek toľkej konkurenčnej ponuke iných reštaurácií či fastfoodov si stojíte za sebou a za nami a vychutnávate si obedy práve od nás.

 

 

Pre nás je to znamenie, že pokračujeme vpred a môžeme sa rozširovať, rásť a pracovať na zlepšovaní. Pretože nám záleží na každom z vás. Pretože sme hrdé na naše Bistro Sunshine. Preto buďte ešte aktívnejší, šírte osvetu medzi priateľmi a kolegami, píšte nám vaše nápady či recenzie a my sa vám odvďačíme ešte chutnejšími a lepšími obedmi každý pracovný deň. 

Ďakujeme