Spät na zoznam článkov

Prvých 5 rokov Bistra Sunshine

Ako sa hovorí: „Dôvod na oslavu sa vždy nájde“.

Prvých 5 rokov Bistra Sunshine

Náš dôvod bol však tento rok veľmi jasný a ani hladať sme ho nemuseli. Je to už totiž 5 rokov od kedy sme otvorili naše vysnené Bistro Sunshine so zdravou rastlinnou stravou. Spomienky nikdy neomrzia a preto sme si aj my rady zaspomínali na naše začiatky. Prvé myšlienky o otvorení, hľadanie spoločných cieľov, ale aj nových priestorov, odhodlanie začať a vytrvať, rôzne životné, ale aj školské skúšky, ktoré nás na chvíľu dostali späť do lavíc, aby sme vám mohli aj oficiálne priniesť na tanier naše chutné jedlá. No bolo to aj o sebazaprení a ťažkej práci našich mužov či pomoc priateľov a rodiny. Úžasné bolo aj otvorenie a prvé dni, ktoré sa niesli v duchu veľkých výziev. Rušno v kuchyni aj na rozvoze a podlamujúce sa kolená nie len od únavy, či trémy, ale aj od očakávaní ako to všetko dopadne, dlhé zástupy ľudí ešte pred otvorením, pozitívne ohlasy a vaše jedinečné úsmevy na tvári. Ani sme netušili čo všetko nám naša práca prinesie a nakoľko nám dokáže otvoriť nové obzory, ale hlavne cestu ku zdraviu a našim zákazníkom.

Oslavujeme, pretože ideme tým správnym smerom a plníme si naše sny a  predsavzatia už 5 rokov naplno a každý deň. Keď človek začne oslavovať a zistí, že má na to tak veľa dôvodov...

Aj po piatich rokoch cítime tie jedinečné momenty v živote, kedy si hovoríme, že každý deň v Bistre Sunshine stojí za to. Ďakujeme, že sme tieto dni mohli osláviť s vami. 

Tak nech aj naďalej pre vás môžeme variť tak zdravo a chutne.