Spät na zoznam článkov

Zdravé chudnutie do plaviek

Rozmaznávajte svoje telo a užite už 2. ročník „Zdravé chudnutie do plaviek“ s nami

Zdravé chudnutie do plaviek

Minulý rok pred letom vyhlásilo Bistro Sunshine náš prvý projekt „Zdravé chudnutie do plaviek“. Úžasne zdravé a očisťujúce denné menu sme vám podávali celých 6 týždňov. Mnoho našich zákazníkov si ho mohlo vyskúšať na pár dní či až 6 celých týždňov. Našlo sa veľa odvážlivcov a vytvrvalcov, ktorí to s nami potiahli až do konca a spokojnosť bola veľká. Priznám sa, naše kolegyne patrili tiež medzi účastníčky, ktoré to vydržali a tak boli súčasťou našho prvého ročníka a vďačnou klientelou. Aj vďaka nim sme mohli vnímať aká dôležitá je vzájomná podpora. Poviem vám miestami to bola drina. A teraz nemyslím iba v našom Bistre, ale aj pre mnohých z vás, ktorí túto výzvu absolvovali. 

Raňajky, obed, ale aj večeru ste si mohli vyzdvihnúť priamo v Bistre Sunshine a tak si zabezpečiť jedlo na celý deň. Jedálniček pozostával z vyváženej celostnej rastlinnej stravy bez oleja, ochucovadiel, cukru či iných aditív, spracovaných potravín či určitých druhov surovín, ktoré na túto očistu vhodné neboli. Vytvoriť takéto jedlo, aby ste si brušká naplnili, ale si aj pochutili, nebolo vždy jednoduché. Avšak aj vďaka vám a vašej odozve sme spoločne uspeli a výsledky sa dostavili v podobe spokojných zákazníkov s úžasnými recenziami. 

Tento rok sme si pre vás pripravili 4 intenzívne týždne, a preto využite každý jeden deň a pridajte sa k nám už čoskoro v Zdravom chudnutí do plaviek s Bistrom Sunshine. Začíname už v pondelok 29.5.

Rozmaznávajte svoje telo a užite si výzvu a leto naplno. 

Viac informácií uverejníme už čoskoro.