Spät na zoznam článkov

Zdravé chudnutie do plaviek a vaše úspechy

Vyhlasujeme, že máme najúžasnejších zákazníkov s toľkým odhodlaním, aké málokedy vidíme u bežného človeka.

Zdravé chudnutie do plaviek a vaše úspechy

Tak ako minulý rok, aj tento rok začal náš program Zdravé chudnutie do plaviek veľmi úspešne. Mnohí ste sa doňho vrhli naplno a predplatili si celé 4 týždne. Poniektorí ste začali opatrnejšie a skúšali program len prvý týždeň či dokonca jeden deň. Ale väčšina z vás to zvládla úžasne, program ste si predĺžili a noví stravníci denne pribúdali.

Ako veľmi dôležité vnímame vaše silné odhodlanie, váš zámer, ale aj podporu okolia, hlavne keď hovoríme o tolerovaní blízkeho, ktorý prechádza očistou, prechádza si nie vždy ľahkou cestou. Musíme sa totiž priznať, že chudnutie počas tohto programu je len jednou z výhod a dá sa povedať vedľajším efektom. Tento program je totiž o očiste tela, nakopnutiu vášho tráviaceho, ale aj imunitného systému. Je vhodný pre každého človeka, ktorý by rád pred letom absolvoval detox a zároveň odľahčil organizmu či dokonca ho posilnil.

Je milé vidieť vás každodenne prichádzať, sledovať a prežívať s vami úspechy, ale aj pády. Je úžasné, že vkladáte do nás dôveru a my môžeme robiť to čo nás napĺňa a čo nám ide. 

Vyhlasujeme, že máme najúžasnejších zákazníkov s toľkým odhodlaním, aké málokedy vidíme u bežného človeka. 

Ďakujeme, že nám idete príkladom a že ste sa stali našimi....priateľmi, zákazníkmi, ale aj vzorom či podporou na našej ceste. 

 

Tešíme sa na vás aj nasledujúce tri týždne v programe Zdravé chudnutie do plaviek.