Spät na zoznam článkov

Záhrada, raj na zemi

Je to miesto, ktoré má svoje čaro, svoju vôňu aj energiu.

Záhrada, raj na zemi

Zase je tu obdobie jari a leta s ním aj drina v záhrade. Stratený víkend či večere po práci. Veľa krát si hovorím, že toto nieje pre mňa, nevládzem a už do záhrady nikdy nepôjdem. Skrátka stačí.


Ale v čase, keď ožíva a my si dáme záležať a vložíme do nej energiu sa tento zarastený kus zeme, naša záhrada, stáva miestom stretávania priateľov, miestom psychického oddychu, ale aj našou telocvičňou. Stáva sa miestom smiechu a vykecávania, ale aj vnútorného ponorenia sa do seba. Veľa krát sa popri práci v nej konečne vieme v kľude porozprávať a vyriešiť situácie, ktoré v Bistre nestíhame. Je to miesto, ktoré má svoje čaro, vôňu aj energiu. Spojenie so samým sebou, priateľmi, ktorí nám prídu nezištne pomôcť, ale aj spojenie nás, aby sme vám aj ďalší rok vedeli pripravovať tie najlepšie a najzdravšie obedy, aké dokážeme pripraviť. Raj na zemi, ktorý keď zakvitne a urodí, prinesie pokoj na duši a úsmev na tvári.

Milujeme našu záhradu, keď sa dokážeme prekonať, vyčistíme si myseľ a naberieme novú energiu, s ktorou prichádzame v pondelky do práce. Najlepšie aj s novou úrodou.

Zbierame si plody práce a s vďačnosťou prijímame ďalší rok plný práce, záhrady, zákazníkov, ale aj priateľov, rodiny či úžasne zdravej úrody.

Nie vždy sú ľahké veci tie najideálnejšie. Niekedy si musíme prechádzať aj tým ťažším, aby sme ocenili to čo máme a mohli si užívať výsledky našej práce.

Ako to máte vy? :) Už si užívate čerstvý vzduch, slniečko a energiu, ktorú nám ponúka táto Zem?